Omgeving

Buiten ons terrein kunt u prima wandelen. Op 10 minuten wandelafstand ligt een klein stukje bos van een voormalig ‘buiten’, en het Streekmuseum over de cultuurhistorie van dit deel van de Betuwe. Tevens bevindt het Boerenwagenmuseum zich in dat pand.
Met de fiets zijn er gevarieerde tochten te maken in het betuwse polderland, over dijken, tussen boomgaarden, of via een van de veerponten over de Rijn naar de bossen op de Utrechtse heuvelrug. Fietsroutes zijn evt. beschikbaar.

Wij zijn ook ingesteld op de extra sportieve fietsers. We hebben routes en tochten beschikbaar voor racefietsers en moutainbikers.  In de buurt zijn een aantal mountainbikeroutes en er zijn prachtige mogelijkheden om er op de racefiets op uit trekken zowel in het rivierlandschap (diverse dijkenroutes) maar ook in heuvellandschap o.a. Veluwezoom en Utrechtse heuvelrug. We kunnen tochten voor U aanduiden en zijn zelf ook actief op fietsgebied (moutainbike, racefiets).

Zwemwater ligt op 4 km afstand: Beachclub in Zoelen, met horecagelegenheid.                          Op 10 km afstand ligt het Eiland van Maurik.
U kunt kanoën op de Linge.

Vissen kunt u op 2 km afstand in de Linge (met visvergunning) en tegen betaling bij de forellenkwekerij in Ommeren en Maurik.

Dichtbij vindt u Ouwehands Dierenpark te Rhenen en er zijn diverse historische stadjes zoals Tiel, Buren, Culemborg en Amerongen.

Wij hebben een uitgebreide map met allerlei toeristische informatie op de camping ter inzage.