Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.198.73 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Tessel en Oscar de Boer Tessel en Oscar de Boer uit Delft schreef op 21 juni 2021 om 19:49:
De eerste rustdag van onze fietsvakantie mochten wij bij het achterhuis doorbrengen. Alles wat een rustdag nodig heeft: een kleine mooie camping met vriendelijke mensen en dieren. We hadden het heerlijk.
Lucas Krommenhoek Lucas Krommenhoek uit Rotterdam schreef op 12 maart 2021 om 19:42:
De leukste camping van Nederland!
Piet en Tini van Berge Piet en Tini van Berge uit Wormer schreef op 25 juli 2020 om 13:50:
Wij hebben vanaf 12 juli tot en met 23 juli 2020 met onze tent op de camping gestaan. Wij hebben daar een heerlijke vakantie gehad. Alex en Carla zijn hartelijke en gastvrije mensen. Onze tent stond tussen de fruitbomen, de kippen liepen gezellig langs en af en toe kwam een ooievaar langs vliegen. Het is een prachtige omgeving om te fietsen tussen de vele fruitbomen. Kortom een aanrader voor mensen die van rust, ruimte en een mooie omgeving houden.
J&P J&P uit Gelderland schreef op 24 juli 2020 om 11:44:
Fijn verblijf gehad in de pipowagen. Een mooie rustige en kleine camping tussen de pruimenbomen. Zeer gastvrij en een ruime plek.
Maja Hoogerdijk Maja Hoogerdijk uit Leiden schreef op 13 juli 2020 om 15:06:
We hebben een paar heerlijke dagen gehad op deze gezellige kleine camping. De omgeving is prachtig, de camping lekker klein en de ontvangst heel hartelijk. Dat was wat we wilden, dus helemaal tevreden!
Claudia &Marie-jane Claudia &Marie-jane uit Beek en donk schreef op 24 juni 2020 om 19:35:
Met รจรจn woord GEWELDIG!!! Een geweldige knusse camping waar je je eigen meteen thuis voelt?.Mooie ruime plaatsen tussen de fruitbomen, kippen komen gezellig op bezoek! Schoon sanitair, gezellige schuur om de afwas te doen, en een warm welkom door Carla en Alex met heerlijke kersen! Wij komen zeker nog een keer terug!?
Jennifer Jennifer uit Huizen schreef op 21 augustus 2018 om 13:03:
Een paradijsje op aarde. Warme ontvangst door Carla die er alles aan doet om je thuis en welkom te voelen. Rust, kleinschalig en de prรกchtige boomgaard met rond scharrelende kippetjes maken het verblijf tot een feestje. Linksaf of rechtsaf maakt niet uit, het barst van de mooie fietsroutes. Dank lieve Carla en Alex voor een paar heerlijke dagen! Ik kom heel snel weer even bijtanken in jullie paradijsje!!
Gsm. V. Blotenburg Gsm. V. Blotenburg uit Reeuwijk schreef op 6 augustus 2018 om 12:27:
Leuke rustige camping. Zeer gastvrije ontvangst. Ruime plaatsen. Hier kom je tot rust. Prachtige omgeving voor veel fietsplezier. Prima WiFi. Hier kom je terug.
Marianne Wessels (Team 329 RoPaRun) Marianne Wessels (Team 329 RoPaRun) uit Rijssen schreef op 22 mei 2018 om 18:41:
Lieve Carla en Alex, nog nooit heb ik zo'n korte nacht op een camping doorgebracht en ben er weggegaan met zo'n warm gevoel. Dank jullie wel voor jullie meer dan liefdevolle ontvangst.
Bert en Hennie Weits-Schaap Bert en Hennie Weits-Schaap uit Harderwijk schreef op 22 april 2018 om 18:23:
We hebben het een paar dagen erg naar onze zin gehad in de boomgaard. Jullie zijn vriendelijke, toegankelijke eigenaren. Sanitair heerlijk schoon, misschien ietwat sober, maar alles wat je nodig hebt. we komen graag nog een keer weer terug.