De Pipowagen

De Pipowagen……………….

Onze zelfgebouwde pipowagen is in de verhuur!

Het is een knusse slaapplek voor max. 2 personen. Er zijn eenvoudige voorzieningen om wat te koken en er is warm en koud water. U kunt binnen zitten aan een klein gezellig tafeltje of buiten op de veranda. Voor toiletbezoek en douchen kunt u gebruik maken van het sanitair op de camping. Er is een toilet voor nood naast de pipowagen aanwezig.

Bekijk hieronder de foto’s, lees meer over wat de Pipowagen te bieden heeft en bekijk de tarieven.

Onze pipo straalt!
« 1 van 8 »

De pipowagen is opgebouwd op het chassis van een oude landbouwwagen.

Er is een redelijk ruime veranda met zitgelegenheid. De karakteristieke pipowagen is voorzien van 2 persoons ledikant van 140cm x 200 cm  en een eenvoudig keukentje.                        Douche- en toiletbezoek kan in het sanitair-gebouwtje van de camping of een kleine wc naast de Pipowagen in een tentje.  Er  is elektriciteit en water beschikbaar. Er is WIFI.                              In de middag staat de Pipowagen in de schaduw maar er is naast de wagen een prachtig zonnig zitje. Beleef het unieke gevoel in deze nostalgische pipowagen met een knipoog naar vroeger en de simpele faciliteiten van tegenwoordig.

Natuur en omgeving

De Pipowagen staat op een kleine karakteristiek camping in een oude boomgaard in het hart van de Betuwe, vlakbij de rivier de Linge en tussen de rivieren de Waal en de Rijn. Ommeren ligt in het fruitparadijs, de Betuwe. De omgeving is uniek wat betreft fietsmogelijkheden: binnen weggetjes, dijken, gezicht op de boomgaarden en de rivier, oude stadjes en dorpen en aansluitend de Utrechtse heuvelrug. In de directe omgeving is het kleine ommerense bos wat vrij toegankelijk is.  Achter onze eigen oude boerderij, die niet meer in bedrijf, is de minicamping voor maximaal 10 plaatsen in de fruitboomgaard. In het weitje grenzend aan de camping en pipowagen lopen een paar schapen en geiten. De kippen lopen los en zullen u wel even nieuwsgierig komen bekijken. Voor kleine kinderen is er ook speelgelegenheid en boomhut.

Het tarief voor 2024 is:                                                                                                                       I       € 60,- per nacht.                                                                                                                                            De prijzen zijn inclusief een opgemaakt bed en schoonmaak en exclusief  € 1,29  p.p.p.n. Toeristenbelasting

Het minimum te boeken nachten is 2

Het maximum te boeken nachten is 30

Aankomst:  na 14 uur

Vertrek :  voor  11 uur

Enthousiast geworden en wil je reserveren?                                                                              Neem dan met ons contact op via ons e-mailadres of telefoonnummer.

Wij wensen u alvast veel plezier!!!